Kolibri Informatika logo
Kolibri Informatika – 3200 Gyöngyös, Jókai út 10.   Tel.: 06 37/500-450
Nyitó oldal   |  Honlapkészítés   

Piactér bemutatása

Terméket feltöltéshez, illetve egy kiválasztott termék hirdetőjének elérhetőségéhez, csak regisztrált tagok férhetnek hozzá. Kérjük töltse ki a regisztrációs ablakunkat, ezután, ha csak vásárolni szeretne, bejelentkezése után a kiválasztott termék ajánlójának elérhetőségét is látja. Ha hirdetni is szeretne, bejelentkezése után ezt is megteheti, az "Termék felvitele" menüpontban.

A Kolibri Számítástechnika (továbbiakban Üzemeltető) azzal a céllal hozta létre Piactér szolgáltatását, hogy elősegítse eladók és vevők egymásra találását interneten keresztül.

A Piactéren, csak a számítástechnikával, informatikával, szórakoztató elektronikával kapcsolatos termékek szerepelhetnek.

A Piactéren való hirdetés, és vásárlás feltétele, a regisztráció. Javasoljuk, mindenképp olyan elérhetőségét adja meg, melyen tájékoztatást tud nyújtani a lehetséges vevőknek. A regisztráció során, Ön legalább 1 személyes elérhetőségét megadja, mely alapján az érdeklődők fel tudják Önnel venni a kapcsolatot.

Regisztráció után, Ön kitölti a termékismertetőt, illetve lehetősége van kép feltöltésére is. Az adatok bekerülnek adatbázisunkba, melyeket 1 munkanapon belül nyilvánosan hozzáférhetővé teszünk a piactér oldalán.

A hirdetéseket szűrjük, többek között az alábbi feltételekre különösen kiterjedően: Különösen tiltottak az alábbi termékek, szolgáltatások, tartalmak:

A hirdető saját joga, mennyiért árulja termékét, ám a termék nívóját, túl alacsony árral nem ronthatja.

A hirdetések 14 napig találhatók meg, ezután törlődnek a rendszerből. Amennyiben szeretné termékét érdeklődő hiányában továbbra is hirdetni, akkor azt jeleznie kell a piacter@kolibrisystem.hu e-mail címen a hirdetés lejárta előtt 2 nappal.


A Szolgáltatás használatának egyéb feltételei

Az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal a Szolgáltatás használatával tett felhívásokkal, ajánlatokkal és az ezek alapján létrejött szerződésekkel vagy bármely szerződés létrejöttének elmaradásával, továbbá a Szolgáltatás hibájával vagy megszüntetésével kapcsolatban.

Az Ön által közzé- vagy elérhetővé tett tartalomért, ideértve a tartalom által okozott vagy egyébként azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag Ön tartozik felelősséggel.

A felhasználók egymás közötti kommunikációjában elvárt az egymás iránti kölcsönös tisztelet. Tilos másik felhasználót kéretlen e-mailekkel, illetve egyéb, nem igényelt módon felkeresni, zaklatni, indokolatlanul fenyegetni. A partnerek egymás adatait kizárólag a tranzakció lebonyolításához szükséges kapcsolatfelvételre használhatják fel. Amennyiben egy felhasználó több alkalommal akár más felhasználóval, akár az Üzemeltetővel szemben etikátlanul, fenyegető, trágár hangnemben kommunikál, zaklat, a felhasználó Szolgáltatáshoz való hozzáférése ideiglenesen vagy véglegesen felfüggesztésre kerül.

Eladásra csak olyan terméket lehet felajánlani, amely a hirdetést feladó felhasználó (eladó) saját tulajdonát képezi, amely felett szabadon rendelkezik.

Az eladó köteles a termék adatlapján feltüntetni a felajánlott termék lényeges jellemzőit (ideértve annak hibáit is). Az eladó vállalja, hogy a termékleírásban feltüntetett adatok a valóságnak mindenben megfelelnek.

A termék leírásában csak és kizárólag olyan weboldalra mutató linket lehet elhelyezni, amely a gyártó által üzemeltetett honlapon vagy egyéb, hivatalos illetve megbízható weboldalon található termékismertetőt tartalmaz. A belinkelt weboldal kizárólag a termékkel kapcsolatos információt tartalmazhat. Tilos olyan weboldalra mutató linket elhelyezni, amely nem a meg-hirdetett termékkel kapcsolatos. Kifejezetten tilos az eladó saját weboldalára mutató linket elhelyezni, különösképp, ha a belinkelt oldalon vásárlási lehetőség is szerepel.

Az adásvétel lebonyolítása a részt vevő felek (eladó és vevő) feladata, ennek részleteibe, körülményeibe az Üzemeltető semmilyen formában nem avatkozik bele.

Tuza András
cégvezető


Áraink bruttó árak, és magyar forintban értendők. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az esetleges elírásokból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.
Az oldalon megjelenő termékek nem felelnek meg a valós raktárkészletnek.
Kolibri Informatika, Gyöngyös © 2003-2020 Minden jog fenntartva.