Kolibri Informatika logo
Kolibri Informatika – 3200 Gyöngyös, Jókai út 10.   Tel.: 06 37/500-450
Nyitó oldal   |  Honlapkészítés   

Partnereink

GIGABYTE: Gigabyte cég számunkra egy biztos pont az informatika piacán, termékeivel és minőségével mindig élenjár az újításban és az új technológiák felhasználásában.
Nagyon jó minőségű alaplapjaik, még az alsó árkategóriában is kiváló minőséget és megbízhatóságot garantál a gigabyte név.

EPSON: Epson-magyarországgal már nagyon régen dolgozunk együtt. A közös munkának köszönhetően, Heves megye, mint kiemelt EPSON PONT ként a márkát kiváló minőségének köszönhetően sok cégnél és családnál már megtalálhatók az EPSON nyomtatói és projektorai.

APC: APC a biztonságvédelem és energiatakarékosságnak elkötelezett cég által szervezet tanfolyamain megtanultuk, hogy a minőség megbízhatóság és a mérnöki munka mind fontos ahhoz a színvonalas termékek előállításhoz, hogy termékeiket meggyőződéssel ajánljuk kedves vásárlóinknak. A termékek helyes kiválasztásában segítünk, mert a jó méretezett eszközök tovább és kevesebb költséggel fenntarthatók.

MIMIO: MIMIO termékeket Heves megyében, mint kizárólagos partnerként kínáljuk a MIMIO interaktív széles palettáját. Az oktatás területén elismert, jó minőségű és termékeivel és újításaival segíti a tanárok és előadók munkáját.

Partnereink

Áraink bruttó árak, és magyar forintban értendők. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az esetleges elírásokból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.
Az oldalon megjelenő termékek nem felelnek meg a valós raktárkészletnek.
Kolibri Informatika, Gyöngyös © 2003-2020 Minden jog fenntartva.