Nyitva H-P: 9-17, SZ: 9-12

Minden ami számítástechnika

Főbb szolgáltatásaink: számítógépek bővítése, karbantartása, javítása. Hálózatok építése és karbantartása.

TISZTELT PARTNERÜNK!

Cégünk 2003 óta foglalkozik számítástechnikával és a hozzá kapcsolódó kiegészítőkkel, weboldal tervezéssel, kivitelezéssel.

Számítástechnika, informatika

Induláskor a cég profilja számítógépek illetve számítástechnikai alkatrészek kiskereskedelme és elektronikai termékek forgalmazása volt. Célunk, hogy minden igényt kielégítő, teljes körű informatikai szolgáltatást és hatékony problémamegoldást nyújtsunk partnereink számára. Árukészletünk bővítésére mindig készen állunk a vevő kívánságai szerint.

Üzletünkben minden olyan termék megtalálható vagy rövid határidővel beszerezhető, amellyel a széles felhasználói kör igényeinek megfelelhetünk. Választékunkban szerepelnek a különböző gyártók kellékanyagai (HP, CANON, SAMSUNG, XEROX, EPSON stb.), széleskörű PC-s összetevők, melyekből természetesen egyedi igény szerint is tudunk komplett konfigurációkat összeállítani, valamint kiváló minőségű ACER, ASUS, hordozható számítógépek több év jótállással.

Vásárlóink széles rétegét a magánszemélyektől az irodai felhasználókon keresztül a kis- és középvállalkozások, iskolák képezik. Áraink kialakításával igyekszünk megtartani rendszeres vásárlóinkat és próbáljuk minél több új vásárló bizalmát megnyerni.

A kereskedelmi munkán kívül teljes körű szerviz munkát is folytatunk. A cég szervizében felkészült, tapasztalt szakemberek várják a gépüket javíttatni vagy bővíttetni kívánó PC-tulajdonosokat.

Reméljük, Önt is hamarosan partnerünkként, vásárlóként üdvözölhetjük!

Tuza András
cégvezető

Kérdés esetén keressen minket bizalommal, az elérhetőségeinken!

Kiemelt szolgáltatások: rendszergazdai feladatok, szerviz, IT megoldások, honlapkészítés