Kolibri Informatika logo
Kolibri Informatika – 3200 Gyöngyös, Jókai út 10.   Tel.: 06 37/500-450
Nyitó oldal   |  Honlapkészítés   

Magunkról

Kolibri informatika

TISZTELT PARTNERÜNK!

Cégünk több mint 8 éve foglalkozik számítástechnikával és a hozzá kapcsolódó kiegészítőkkel, weboldal tervezéssel, kivitelezéssel.

Számítástechnika, informatika

Induláskor a cég profilja számítógépek illetve számítástechnikai alkatrészek kiskereskedelme és elektronikai termékek forgalmazása volt. Célunk, hogy minden igényt kielégítő, teljes körű informatikai szolgáltatást és hatékony problémamegoldást nyújtsunk partnereink számára. Árukészletünk bővítésére mindig készen állunk a vevő kívánságai szerint.

Üzletünkben minden olyan termék megtalálható vagy rövid határidővel beszerezhető, amellyel a széles felhasználói kör igényeinek megfelelhetünk. Választékunkban szerepelnek a különböző gyártók kellékanyagai (HP, CANON, SAMSUNG, XEROX, EPSON stb.), széleskörű PC-s összetevők, melyekből természetesen egyedi igény szerint is tudunk komplett konfigurációkat összeállítani, valamint kiváló minőségű ACER, ASUS, hordozható számítógépek több év jótállással.

Vásárlóink széles rétegét a magánszemélyektől az irodai felhasználókon keresztül a kis- és középvállalkozások, iskolák képezik. Áraink kialakításával igyekszünk megtartani rendszeres vásárlóinkat és próbáljuk minél több új vásárló bizalmát megnyerni.

A kereskedelmi munkán kívül teljes körű szerviz munkát is folytatunk. A cég szervizében felkészült, tapasztalt szakemberek várják a gépüket javíttatni vagy bővíttetni kívánó PC-tulajdonosokat.

Szervizünk a következő szolgáltatásokat nyújtja:

Kolibri informatika

Cégünk hosszú távú tevékenységének biztosítása érdekében csak megbízható szállítókkal áll kapcsolatban, ezért termékeink mindenféle követelménynek megfelelnek.

Az elkövetkezendő évekre azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minden vásárlói, megrendelői igényt ki tudjunk elégíteni, a szerviztevékenységet gyorsan, gördülékenyen tudjuk végezni, hiszen a nagyon gyorsan fejlődő világban nélkülözhetetlen a számítástechnika használata, a korszerű gépek alkalmazása és ennek a kívánságnak mi minden szinten szeretnénk megfelelni.


Weboldal tervezés, szerkesztés, kivitelezés

Website készítő tevékenységünk szorosan kapcsolódik a fenti informatikai tevékenységhez. A cég folyamatosan bővül és olyan szakembergárdával állunk munkakapcsolatban, mely törvényszerűen magával vonta ennek a profilnak a kiépítését is. Számos felkérésnek tettünk eleget, illetve nyerünk el pályázatokat website tervezésére, kivitelezésére.

Honlapunkon a webdesign menüpontban a már előre elkészített minták alapján is vállalunk munkát, de önálló tervezéssel a megrendelő kívánalmai alapján is dolgozunk. Honlapunkon több száz sablon közül válogathatnak megrendelőink, ha kényelmesebbnek ítélik ezt a formát, vagy elnyeri tetszésüket az adott sablon. Amennyiben egyedi arculatot és portált szeretnének, abban az esetben grafikus kollégák ötleteivel színesíthetik elképzeléseiket, melyet html, flash, programozással ültetünk a valóságba.


Reméljük, Önt is hamarosan partnerünkként, vásárlóként üdvözölhetjük!

Tuza András
cégvezető


Áraink bruttó árak, és magyar forintban értendők. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az esetleges elírásokból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.
Az oldalon megjelenő termékek nem felelnek meg a valós raktárkészletnek.
Kolibri Informatika, Gyöngyös © 2003-2020 Minden jog fenntartva.