Kolibri Informatika logo
Kolibri Informatika – 3200 Gyöngyös, Jókai út 10.   Tel.: 06 37/500-450
Nyitó oldal   |  Honlapkészítés   

Honlapkészítés

Honlapkészítés tevékenységünk szorosan kapcsolódik a fenti informatikai tevékenységhez. A cég folyamatosan bővül és olyan szakembergárdával állunk munkakapcsolatban, amely törvényszerűen magával vonta ennek a profilnak a kiépítését is. Számos honlapkészítési felkérésnek tettünk már eleget, illetve nyertünk el pályázatokat website tervezésére, honlapkészítésre, kivitelezésére.

Honlapunkon a referenciáink alapján is vállalunk munkát, de önálló tervezéssel a megrendelő kívánalmai alapján is dolgozunk. Amennyiben a honlapkészítés kapcsán egyedi arculatot és portált szeretnének, abban az esetben grafikus kollégák ötleteivel színesíthetik elképzeléseiket, melyet html, flash, programozással ültetünk a valóságban.

Sokéves tanulás és tapasztalat után a programozói és design gárdánk a legfrissebb tudását kamatoztatva nem csak a megrendelő és készítő gyönyörére készítünk honlapokat.

Számunkra az a siker egy ilyen munkában, ha mások is dicsérően vélekednek honlapkészítői tevékenységünkről és az internet hatalmas világában kimagasló látogatottságot és hasznot hozz a megrendelőnek.

Reméljük, Önt is hamarosan partnerünkként, vásárlóként üdvözölhetjük!

Tuza András
cégvezető


i-store.hu

NetStore Hungary Kft.

Az i-Store.hu webáruházban szoftverek széles választékát találja, ahol kedvező áron, barátságos környezetben vásárolhat.

www.i-store.hu
szoftver-zona.hu

NetStore Hungary Kft.

A Szoftver-Zóna.hu oldalon ingyenes és próbaverziós szoftverek tölthetők le nagy választékban.

www.szoftver-zona.hu
anita-hastanc.hu

Szalai Anita hastáncoktató

Gyöngyös és környéki hastáncoktatás országosan is elismert művésznője. Az oldal kereső optimalizálásával a fellépésekre való felkéréseket erősítjük.

www.anita-hastanc.hu
kohary-etterem.hu

Gróf Koháry Étterem - Gyöngyös

Gyöngyösnek egy olyan színfoltja ez az éterem, ahova bárkit elvihet az ember, ha egy nagyon elegáns helyre és valami finomra vágyik. Mi csak ajánlani tudjuk.

www.kohary-etterem.hu
bikc.hu

Károly Róbert Kutató-Oktató Nonprofit Kft.

A gyöngyösi KHT. Koordinálásával 2005-ben megalakult tíztagú konzorcium, Bioenergetikai Innovációs Központjának honlapkészítése, karbantartása.

www.bikc.hu
karolyrobertkft.hu

Károly Róbert Kutató-Oktató Nonprofit Kft.

A gyöngyösi főiskola tulajdonában álló Károly Róbert KFT weboldalának elkészítése és üzemeltetése.

www.karolyrobertkft.hu
pinceszetkarolyrobert.hu

Károly Róbert Kutató-Oktató Nonprofit Kft.

A gyöngyösi KRF tulajdonában álló Károly Róbert Pincészet jenlegi 37 hektáros szőlőbirtokán kutatási célokra és kereskedelemre is termelnek különböző borfajtákat, mint Ottonel muskotály, Szürkebarát (Pinot gris), Chardonnay, Zenit, Kékfrankos, Cabernet sauvignon.

www.pinceszetkarolyrobert.hu
krfjegyzet.hu

Károly Róbert Főiskola, Jegyzetbolt

A Jegyzetbolt azzal a céllal jött létre, hogy a KRF hallgatóinak és oktatóinak legszélesebb körű jegyzet és tankönyvigényét a főiskola legforgalmasabb pontján, – a Mátrai út 36. alatt –, kiszolgálja.

www.krfjegyzet.hu
derestarsa.hu

Dér és Társa 95 Kft.

Munkaruházat gyártással, kereskedelemmel, munkavédelmi eszközök forgalmazásával, sportruházattal foglalkozó cég honlapjának elkészítése, karbantartása.

der-munkavedelem.hu
gyongyfesztival.hu

Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál

Mátra Művelődési Központ és a Vidróczki Néptáncegyüttes a kétévente megrendezésre kerülő Észak-Magyarországi Néptáncfesztivál honlapja.

www.gyongyfesztival.hu
ttb.hu

TT Biztonságtechnikai Kft.

Vagyonvédelmi kivitelezésel és karbantarásal foglalkozó honlap.

www.ttb.hu
ariko.hu

ARIKO HUNGARY Kft.

2003-ban alakult magyar vállalkozás. Fő profilja az ipari nagyvállalatok anyagszükségletének ellátása, minőségi termékekkel a karbantartás, gyártás és kiszállítás területén.

www.ariko.hu
balanszer.hu

ARIKO HUNGARY Kft.

Balanszerek (rugós, tömlődobos, retractor) forgalmazásával, nagykereskedelmével foglalkozó weblap.

www.balanszer.hu
nitto.kohki.hu

ARIKO HUNGARY Kft.

Weblapunk célja, hogy segítse a pneumatikus termékeink forgalmazását, eladását.

www.nitto-kohki.hu
molydal.hu

ARIKO HUNGARY Kft.

A Molydalt 1958-ban alapították azzal a szándékkal, hogy az Amerikai Egyesült Államok haditengerészetének kutatásait az ipar számára elérhetővé tegye.

www.molydal.hu
leptek3.hu

Lépték 3 Tervező, Kivitelező és Szolgáltató Kft.

Lépték 3 Tervező, Kivitelező és Szolgáltató Kft. 2000. januárjában alakult. Cég az ügyfelek részére a lehető legjobb színvonalú építőipari tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat nyújtja. A cég tevékenységi területei: ipari létesítmények, közműépítési munkák, családi lakóházak.

www.leptek3.hu

Készülő oldalak:
Áraink bruttó árak, és magyar forintban értendők. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az esetleges elírásokból eredő károkért nem vállalunk felelősséget.
Az oldalon megjelenő termékek nem felelnek meg a valós raktárkészletnek.
Kolibri Informatika, Gyöngyös © 2003-2020 Minden jog fenntartva.